Om

Taastrup Musikforening er en veletableret forening, der blev oprettet i 1972 for at skabe et forum for klassisk musik i Høje-Taastrup Kommune ved at holde koncerter med professionelle musikere fra ind- og udland. I alle årene har der været lagt vægt på, at sæsonerne skulle være med mange forskellige typer af instrumenter, ensembler og solister. Det har også altid været en vigtig ting, at der er givet plads til unge talenter,  så de kunne prøve kræfter foran et engageret og lydhørt publikum.

Foreningen er støttet med tilskud fra Kulturelt Samråd i Høje-Taastrup Kommune, Statens Kunstfond og Augustinus Fonden. Musikforeningen modtog i 2016 Kulturelt Samråds pris og statuette og blev udnævnt til “Årets Forening” i Kommunen.

Bliv medlem

Du bliver medlem ved at sende e-mail til taastrupmusikforening23@gmail.com. Det koster 400 kr. om året for et enkelt abonnement og 200 kr. for studerende. Medlemskab giver gratis adgang til alle sæsonens koncerter (6 koncerter om året). Børn og unge under 18 år er gratis. Billetter kan købes ved døren til alle koncerter og koster 125 kr.

Læs Foreningens Vedtægter her.