Koncert kalender for Taastrup Musikforening

Bestyrelsen har i anledning af Taastrup Musikforenings 50-års jubilæum i november besluttet, at der er fri entre til alle 3 koncerter i efteråret 2022.

Mandag den 12.09. 2022
Kl. 19.30
Poppel Alle 12
2630 Taastrup

Koncert med
pianisten Svetoslav Korolev og violinisten Vasilisa Koroleva.

Svetoslav har et stort fan-publikum, som har oplevet hans fremragende programmer ved flere koncerter i Taastrup Musikforening, allerede siden han var teenager. Nu er han 27 år og flyttet til San Franciscos blomstrende musikliv. Vasilisa er en lovende 3. års studerende på DKDM

Mandag d. 10.10.2022

I Rønnevang Kirke kl. 19.30,

Køgevej 150, 2630 Taastrup

Bemærk venligst stedet

Koncert med Christian IV’s Vokalensemble. De synger værker af nogle af de bedste engelske komponister fra renæssancen, fx “joyful” kirkemusik af William Byrd og lystige madrigaler af John Wilbye, Orlando Gibbons og Thomas Weelkes.

Lørdag den 12.11.2022 kl. 15.00

Koncert i Taastrup Nykirke, Taastrup Hovedgade 34, 2630 Taastrup

Bemærk venligst stedet

“Grand Finale” koncert med fhv. rektor for Løgumkloster Kirkemusikskole, Peter Langberg, fløjtenisterne Bettina Zielke og Thomas H. Jensen fra Sønderjyllands Symfoniorkester

Peter Langberg var i november 1972 medstifter af Taastrup Musikforening, hvor han gav den første koncert i Taastrup Nykirke sammen med fløjtenisterne Bent Larsen og Ole Birger Pedersen. Han var den gang kirkens nye organist og netop hjemvendt fra en stilling ved Den Danske Kirke i Paris.

Trioen vil ved denne koncert spille nogle af værkerne fra den første koncert, så ringen bliver sluttet på bedste vis.

Der er reception efter koncerten i kirkens mødelokale, hvor alle er velkomne.